Všetko je inak....

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

P.S.

Tatry,Tatry a Tatry trochu inak ocami Popradcana.

Chcel by som tiež niečo povedať na tému Tatry, pretože som Popradčan a k Tatrám mam blízky vzťah a všetka tá omáčka okolo toho, čo vravia Popradský ľudia a nemyslia to vážne .Lenže ja ano. Naše veľhory mi sú veľmi blízke vzrástol som pri pohľade na ne ,chodil som na túry atď. Keď sa stala tá pohroma, práve som sa vracal rýchlikom domov. Dosť ma to naštvalo, lebo meškal asi 2hodiny.Ale to bola asi jediná vec, čo ma dostala. Asi o 2týždne som sa išiel spolu s bráchom pozrieť na ,,kalamitné drevo,,, rozsah škôd a vystrašené pouličné lampy. Ale so mnou to pohlo dosť málo na to aby som si to plne uvedomoval. Niekedy ma dostane aj dobrý film, ale tu som jednoducho ostal úplne tvrdý. Dokonca som mal pocit neurčitej romantiky. Všetko zasnežené, lampy svietili a výhľad na bývalý les. Možno mám srde z kameňa, ale možno to tak má byť. Jednoducho som si uvedomoval, že toto je začiatok nového, možno lepšieho lesa. Teraz som dokonca rád, že to tak dopadlo, samozrejme až na niektorých sociálnych politikov(It´s economy,stupid!(.Doteraz som každému hovoril aké je to strašné a tak. No veľmi ma to nebaví, ale keby som so povedal na Popradskej verejnosti ,tak ma asi ukameňujú. Tak zasa iba pritakám.


Vsetko je ina na 1000 sposobov | stály odkaz

Komentáre

  1. Tatry
    Dobry den, ja chodim do PP iba na navstevy ku svokrovcom. Samozrejme aj na tury. Cez vianocne sviatky som TO videl. Niektore penziony su akoby na rubanisku. Znicene je podhorie a vidiet z PP na Tatry a z Tatier na PP (a možno aj inde). Ale nepovedal by som, ze su znicene Tatry. Vidno vsak mnozstvo odpornych skaredych stavieb o ktorych sa predtym vedelo urcite menej. Pohroma este len moze prist ak sa situacia vyuzije na rozsirenie stavebnych parciel.
    publikované: 18.01.2005 23:03:18 | autor: Martin (e-mail, web, neautorizovaný)
Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014