Všetko je inak....

Vytlač príspevok
Odporuč príspevok
Bookmark and Share PRIDAŤ NA VYBRALI.SME.SK

Silvester

Na čo by Usáma obetoval vlastných ľudí,ak môže poslať oslavujúcich slovákov?
Vyšiel mi čas ,prostredie a okolnosti, takže sme sa so svojím 24- ročným bratom rozhodli osláviť Silvester na námestí v spoločnosti mnohých príjemných ľudí. A to bol omyl. Prečo by mal Usáma bin Ládin obetovať svojich ľudí, ak môže proti Amerike poslať  polku Popradu? Pretože to čo sme videli bola prvá a nefalšovaná ukážka vojny. Všetci proti všetkým a na konci-my. Neváhali do davu vhodiť nejaké tie explozíva , ako aj my sme neváhali y tade čo naj skôr uniknúť. Bol som z toho trocha otrávený, ale čo sa dá robiť , veď Slováci sú už taký. Mohli sme to predpokladať. Chválaneviemkomu  sme sa relatívne bezpečne dostali až na kraj námestia, kde bol iba malý clapec nechávajúci explodovať smetiak obďaleč. Malý terorista s priblblým výrazom v tvári sa nezaprel ani tentoraz a v mihu sa objavil jeden minigranát aj pri nás, pričom následne aj vybuchol spravodlivým plameňom .V tom so vybuchol aj ja na chlapca, pričom som nešetril slovami, až pokým som blízko neho nezbadal aj jeho otca, s rovnakým priblblým výrazom ako jeho syn. Po tejto skúsenosti som začal uvažovať, či náhodou aj nás nečaká nová občianska vojna. Myslím že to zakončím zopár matematickými príkladmi:
1.Na Popradskom námestí je približne asi 1000 mladých ľudí, pričom každý y nich má priemerne 20 petárd. Koľko budú mať prstov spolu po ukončení osláv Nového roka? Koľko obyčajných ľudí z toho trafí šľak?
2Na Popradskom námestí je 5000.občanov pripravených osláviť Nový rok. Koľko ich treba na zničenie Slovenského parlamentu ? Koľký z nich budú za Mečiara v ďalších voľbách?  
 

Kritické | stály odkaz

Komentáre

Pozor, na konci je potreba spočítať neľahkú matematickú úlohu! Inak komentár nevložíme. Pre tých lenivejších je tam tlačidlo kúzlo.



Prevádzkované na CMS TeaGuru spoločnosti Singularity, s.r.o., © 2004-2014